Noma serie

Innovatie in top kwaliteit

Deze bijzondere Noma pannenset is vervaardigd uit het allerbeste staal, Tri-ply* materiaal gecombineerd met een uniek hamerslag effect. Deze set is niet alleen een ware blikvanger op een uw tafel, het is ook nog eens een hele praktische set.

Het geïntegreerde afgietsysteem in de deksel zorgt ervoor dat u uw pan makkelijk kan afgieten. De handvaten zijn geklonken en zijn daardoor zeer sterk bevestigd aan de pan

Pannencollectie

Alledaagse momenten of juist bijzondere gelegenheden: Sola heeft voor elke situatie een passende pannenset. Ons internationaal erkende en gewaardeerde assortiment biedt veel verschillende stijlen, variërend van klassiek tot modern.

Al bijna honderd jaar staan onze collecties garant voor de perfecte balans tussen fraai ontwerp en uitstekende kwaliteit. Maak koken bijzonder met Sola.

Voor iedereen de juiste pan

Of je nu op zoek bent naar een luxere pannenset of juist voor het eerst een eigen pannenset wilt kopen. We geven je graag advies over welk set het beste bij jou past in onze Sola Winkel. Hier vind je de volledige collectie van Sola voor de scherpste prijzen!