Sola Shop Seizoen: extra actiekorting

De feestdagen zijn weer in zicht: de tijd van culinair genieten en gezellig tafelen. Sla nu je slag met de scherp geprijsde kwaliteit van Sola voor in de keuken of aan tafel. De actieprijs is automatisch verrekend, daar hoeft u niets voor te doen!

Juvia

5-delige pannenset

De Juvia is een pannenset uit het topsegment van Sola. Het is een zwaardere kwaliteit met een luxe afwerking en uitgevoerd in de beste staalkwaliteit zilverwit edelstaal 18/10.

€289,95 Nu voor de scherpe prijs van €126,-

BESTEKSET 12-PERS. 100-DELIG

Eclipse

Het verzwaarde heft van dit sierlijke bestek uit de Signature Collectie ligt stevig in je hand ligt, zonder aan elegantie in te boeten. Uitgevoerd in hoogwaardig zilverwit edelstaal 18/10.

€555,- Nu voor €246,-

-20% op onze complete online collectie

In onze webwinkel vindt u altijd onze complete collectie tegen de scherpste prijs. Die prijs is nu nog eens met 20% verlaagd vanwege onze Shop Seizoen-actie. De actieprijs is automatisch verrekend, daar hoeft u niets voor te doen!
Deze extra korting geldt niet op bovenstaande actieproducten.

Maak er iets moois van met Sola

Al bijna 100 jaar maken wij fraai bestek, innovatieve pannensets en bak- en braadartikelen van duurzame kwaliteit. Als Nederlands familiebedrijf hebben we een lange geschiedenis waarin kwaliteit de rode draad vormt.