Black Friday 2023 Deals

Het is op dit moment helaas nog geen Black Friday. Maar binnenkort is het al zover. Houd deze pagina dus in goed in de gaten voor de beste Black Friday deals op pannen, servies en bestek.

Tot die tijd kun je natuurlijk ook profiteren van de lopende kortingen bij Sola.

Pannenset Black Friday deals.

Binnenkort beschikbaar.

Bestekset Black Friday deals.

Binnenkort beschikbaar.

Serviesset Black Friday deals.

Binnenkort beschikbaar.

Wat is Black Friday en waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika en is vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Black Friday wordt volgens traditie vaak gezien als het begin van het winkelseizoen voor kerstaankopen.

Bij Sola doen we graag aan deze traditie mee wat betekent dat jij ook met het oog op de feestdagen alvast mooie cadeaus kunt inslaan met geweldige kortingen.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2023 zal plaatsvinden op 24 november. Black Friday valt niet altijd op dezelfde datum, maar valt wel standaard op de laatste vrijdag van november, de dag na Thanksgiving.

Hoe lang duurt Black Friday?

Black Friday duurt officieel maar één dag maar meestal lopen de Black Friday kortingen over een langere periode van 10 tot 11 dagen. Black Friday kortingen eindigen de maandag na Black Friday met Cyber Monday, wat voornamelijk in het teken staat van specifiek online shoppen met hoge kortingen.