Pasta salade met spinazie
Een makkelijke salade met ingrediƫnten die je grotendeels in je voorraadkast en koelkast hebt liggen.
Begin met het koken van de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Giet af en doe dit in de mengkom. Doe hier 3 eetlepels olijfolie over. Roer goed door elkaar en laat afkoelen.
Snipper de ui en snij de tomaten in stukjes. Haal de zongedroogde tomaten uit de olie en snij ook deze in reepjes. Bewaar 3 el van de olie in een apart bakje.
Snijd als laatste de druiven doormidden en doe alle gesneden ingrediƫnten bij de pasta.
Meng de balsamicoazijn bianco met de olie van de zongedroogde tomaten.
Giet dit over de salade en meng het geheel.
Voeg nu de pijnboompitten en de kaas toe en de salade is klaar om geserveerd te worden.
Producten in foto
-
Saladevork Montreux€ 7,50
-
Saladelepel Montreux€ 7,50