• Op werkdagen vĆ³Ć³r 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Gratis verzending vanaf ā‚¬40 in Nederland en BelgiĆ«
  • Sinds 1922

Pasta salade met spinazie

Een makkelijke salade met ingrediƫnten die je grotendeels in je voorraadkast en koelkast hebt liggen.

Begin met het koken van de pasta volgens de instructies op de verpakking.

Giet af en doe dit in de mengkom. Doe hier 3 eetlepels olijfolie over. Roer goed door elkaar en laat afkoelen.

Snipper de ui en snij de tomaten in stukjes. Haal de zongedroogde tomaten uit de olie en snij ook deze in reepjes. Bewaar 3 el van de olie in een apart bakje.

Snijd als laatste de druiven doormidden en doe alle gesneden ingrediƫnten bij de pasta.

Meng de balsamicoazijn bianco met de olie van de zongedroogde tomaten.

Giet dit over de salade en meng het geheel.

Voeg nu de pijnboompitten en de kaas toe en de salade is klaar om geserveerd te worden.

Producten in foto

Lunchgerecht/ Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 20 minuten
Voor 4 personen

Benodigdheden:
24 cm Kookpan
Snijplank
Koksmes
Mengkom

Ingrediƫnten:

  • 500 gram pasta
  • 200 gram verse spinazie, voorgewassen
  • 1 rode ui
  • 2 rijpe tomaten
  • 6 zongedroogde tomaten
  • 100 gr witte druiven
  • 50 gr pijnboompitten
  • 100 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 3 el olijfolie
  • 3 el balsamicoazijn bianco