Universele messen

Enig resultaat

Universeel mes kopen? Bekijk onze allrounder

Dit maakt dit mes tot een ideale allrounder waardoor het zeker niet mag ontbreken op jouw aanrecht. Net als onze andere goede messen is dit universele mes gemaakt uit één stuk roestvrij molybdeen staal, waardoor het een naadloos geïntrigeerde handgreep heeft die zorgt voor de beste hygiëne. Dus ben jij op zoek naar een klein mes voor in de keuken dat geschikt is voor uiteenlopende taken? Kies dan voor het kopen van een universeel mes van Sola en geniet van dit prachtige mes waarbij gebruiksgemak, kwaliteit en stijlvol design voorop staan.

Waarom een universeel mes?

Met een universeel mes snijd je gemakkelijk en snel wat fruit voor bij je ontbijt of maak je juist een lekkere lunch met verse ingrediënten. Doordat het lemmet wat kleiner is dan bij bijvoorbeeld een koksmes is het ook voor de minder ervaren kok een prettig mes waarmee je de lekkerste gerechten bereidt. Het maakt dus niet uit of je kleine of grote producten moet snijden, met dit kleine scherpe mes zit je altijd goed. Wil jij dit universele mes kopen? Neem dan een kijkje in ons assortiment en koop jouw exemplaar.

Vergeet niet je universele mes regelmatig te slijpen, zodat je mes net zo scherp blijft als de dag dat je het kocht. Vaak worden snijongelukken namelijk veroorzaakt door botte messen waarmee je uitschiet. Dit is verleden tijd met onze handige messenslijper, die extra veilig in gebruik is. Bovendien is het ook aan te raden om onze universele messen met de hand af te wassen, omdat je op deze manier de scherpte behoud. Ze zijn wel vaatwasmachine bestendig maar de ervaring leert dat ze hierdoor sneller bot worden. Dit is natuurlijk ook op te lossen door ze weer vaker te slijpen. Met deze twee tips zorg je ervoor dat je altijd scherpe messen hebt, zodat je altijd zo veilig en efficiënt mogelijk snijdt.

Een klein mes gemaakt met uitstekend vakmanschap

Voor scherpe messen van uitstekende kwaliteit moet je bij Sola zijn. Samen met het Portugese familiebedrijf Ivo Cutelarias maken we fantastische messen van Duits roestvrijstaal. Ivo Cutelarias heeft al bijna honderd jaar ervaring met het maken van messen en zorgt ervoor dat kwaliteit en innovatie hand in hand gaan. Wil jij een universeel mes kopen dat lang meegaat? Kies dan voor dit kleine mes van uitmuntende kwaliteit en maak van snijden een feest met onze goede messen!

Scherpe messen koop je bij Sola

Een universeel mes kopen doe je natuurlijk bij Sola. Wij bieden namelijk vlijmscherpe messen van topkwaliteit aan die goed te onderhouden zijn en zo na jaren nog net zo goed snijden als de eerste dag dat je ze kocht. Koop dus nu jouw exemplaar en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk geniet van dit fijne kleine mes op jouw aanrecht. Bij Sola verkopen we niet alleen goede losse messen, maar bieden we ook volledige sets aan inclusief messenblok. Hierdoor heb je zo vijf messen in huis waarmee je jouw kookkunsten naar een ander niveau tilt! Bekijk snel ons volledige messenassortiment en scoor jouw eigen scherpe messen.