Koekenpannen

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Beste koekenpan kopen? Kies voor een aluminium koekenpan

Helaas is het soms nog weleens zo dat deze gerechten gemakkelijk aan je koekenpan blijven plakken. Dat is met de koekenpannen van Sola gelukkig verleden tijd, aangezien al onze koekenpannen ( met uitzondering van onze tri-ply collectie) voorzien zijn van een antiaanbaklaag. Haal dus alles uit je kookkunsten en kies voor het kopen onze prachtige koekenpannen verkrijgbaar in onze webwinkel!

Bovendien zijn onze pannen ook geschikt voor alle warmtebronnen. Zo maken we bij Sola geen onderscheid tussen inductie en gas bijvoorbeeld. Dus of je nu op zoek bent naar een aluminium variant of het kopen van een koekenpan voor inductie. Wij hebben voor ieders wensen de beste koekenpan. Ons internationaal erkende en gewaardeerde assortiment biedt verschillende soorten koekenpannen van zwart tot glimmend zilver in vier verschillende formaten, van 20 tot 30 cm. Al bijna honderd jaar staan onze pannen voor een prachtige uitstraling met uitmuntende kwaliteit. Bekijk snel ons gehele assortiment koekenpannen en ga voor het kopen jouw nieuwe koekenpan.

Wat is een goede koekenpan?

Wil jij een nieuwe koekenpan kopen? Dan is het wel handig om te weten wat de kenmerken van een goede koekenpan zijn. Bij Sola vinden we een aantal zaken erg belangrijk. Ten eerste is een antiaanbaklaag essentieel voor het bereiden van je gerechten. Zo zorg je ervoor dat je ingrediënten niet aan je pan blijven kleven, al onze collecties zijn voorzien van zo’n laag. Ook zijn onze pannen gegoten in een extra dikke aluminium behuizing wat ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de bodem van de koekenpan wordt verdeeld. Daarnaast hebben we uiteenlopende collecties waarbij ieder serie z’n eigen look en feel heeft zodat je een exemplaar kiest die voldoet aan je wensen. Onze Comfort line heeft bijvoorbeeld een moderne uitstraling met een soft grip steel terwijl onze Stonehenge collectie juist een prachtige hardsteen decor heeft. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment en koop de variant die het beste bij jou en je keuken past.

De beste koekenpan voor inductie

Inductieplaten worden steeds vaker gebruikt in de keuken. Zo is het een stuk duurzamer en vaak ook de enige mogelijkheid van koken voor nieuwbouwhuizen. Om met deze overstap mee te gaan hebben we er bij Sola voor gezorgd dat al onze pannen ook geschikt zijn voor inductie. Bovendien zijn al onze pannen niet alleen geschikt voor inductie maar zelfs voor alle warmtebronnen. Zo zorgen we er samen voor duurzaam koken. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment en scoor jouw nieuwe koekenpan voor zowel inductie als gas dus.

Welke lijnen koekenpannen hebben we bij Sola?

Alle onze koekenpannen zijn van goede hoogwaardige kwaliteit maar ieder collectie heeft toch zijn eigen kwaliteiten. Meer weten over iedere lijn voor het kopen van je eigen koekenpan? Lees dan snel verder over onze Stonehenge, Fair Cooking, Green Coooking, Green Cooking+ en Comfort Line collecties. Zo kies je op basis van de sterke kwaliteiten van ieder lijn welke koekenpan het beste bij jou past.

Een goede koekenpan kopen doe je bij Sola

Op jouw fornuis kan een goede koekenpan dus niet ontbreken. Heb je een keuze gemaakt en wil je een van onze fijne koekenpannen kopen? In onze webwinkel koop je gemakkelijk en snel de beste koekenpan. Met onze uiteenlopende collecties, van glimmend aluminium tot een variant met een hardstenen decor, voor zowel gas als inductie is er voor ieder wat wils. Bestel je koekenpan via onze webwinkel en je zet binnenkort heerlijke gerechten op tafel. Wil je je huidige collectie pannen aanvullen met andere pannen van dezelfde serie? Daarvoor ben je bij Sola ook aan het juiste adres. Al onze series bestaan namelijk uit verschillende pannen met onder andere een wokpan en een hapjespan. Bekijk snel al onze koekenpannen en maak jouw keuken compleet met onze fantastische pannen.