Braadpannen

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Braadpan kopen? Kies voor de gietijzeren braadpan van Sola

Kies voor het kopen van de gietijzeren braadpan van Sola met nostalgische uitstraling en een rvs-knop. Zo wordt het een waar sieraad op je fornuis. Extra bonus; de Sola braadpan is net als de rest van onze pannen geschikt voor alle warmtebronnen. Dus of je nou een inductieplaat of gasfornuis hebt onze exemplaren passen in ieder huis.

Ons internationaal erkende en gewaardeerde assortiment van braadpannen biedt drie verschillende formaten in twee kleuren; 20, 24 en 28 cm in rood of blauw/groen. Al bijna honderd jaar staan onze braadpannen garant voor de perfecte balans tussen fraai ontwerp en uitmuntende kwaliteit. Bekijk snel ons gehele assortiment en haal jouw exemplaar in huis om te braden, sudderen en stoven.

Voordelen van een gietijzeren braadpan

Gietijzer kun je intens verhitten om je stukje vlees snel aan te braden en dicht te schroeien, maar het biedt ook de perfecte slow-cooker voor winterse stoofgerechten. De Sola braadpan is rondom geëmailleerd zodat hij probleemloos op iedere kookplaat kan worden gebruikt zonder de kookplaat te beschadigen. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment, variërend in drie verschillende formaten verkrijgbaar in nostalgisch rood of modern blauw/groen. Koop de braadpan die het beste bij jou en je keuken past en begin zo snel mogelijk met braden, sudderen en stoven van jouw gerechten!

Zet je braadpan van gietijzer ook een keer in de oven

Onze Sola braadpan schittert niet alleen op je fornuis, maar is ook zeer geschikt om heerlijke gerechten uit de oven mee te bereiden. Dit komt omdat onze pan volledig is gemaakt van gietijzer met rvs-knop zonder houten of kunststof onderdelen. Hierdoor zijn al onze braadpannen bestand tegen hoge temperaturen die de oven met zich meebrengt. Bekijk snel ons aanbod braadpannen en voor het kopen van jouw eigen exemplaar en maak jij ook fantastische ovengerechten!

Koop nu je Sola braadpan

Wil jij ook binnenkort je eigen stoofpotje maken wat uren op het vuur heeft gestaan? Kies dan voor het kopen van de gietijzeren braadpannen van Sola in rood of blauw/groen geschikt voor alle warmtebronnen. Bovendien hebben we drie verschillende maten, waardoor je het formaat kiest wat het beste bij jouw wensen past. Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u onze fijne braadpan kopen? Bestel dan je product gemakkelijk en snel via onze website en je hebt je braadpan zo in huis! Bekijk het gehele assortiment met onze prachtige exemplaren en steel binnenkort de show met jouw braadkunsten.