Steelpannen

Enig resultaat

Steelpan kopen? Bekijk ons assortiment

Smelt gemakkelijk boter als basis voor een heerlijke saus of warm snel even een soepje op. Met een kleine steelpan bereid je het allemaal in een handomdraai. Bij Sola hebben we een fantastische collectie steelpannen, van stijlvol zwarte modellen met bijpassende deksels tot glimmende zilverkleurige varianten. We hebben steelpannen van 18 cm met een inhoud van 2 liter, en een maatje kleiner van 16 cm met een inhoud van 1,5 liter.

Met bijna honderd jaar ervaring bieden we steelpannen die geschikt zijn voor alle warmtebronnen, waaronder gas en inductie. Onze pannen staan garant voor een prachtige uitstraling in combinatie met uitstekende kwaliteit. Wil jij ook zo’n prachtige kleine steelpan kopen? Bekijk dan ons hele assortiment, plaats je bestelling en kook binnenkort de lekkerste sauzen.

Gebruik onze inductie steelpannen

De meeste van onze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Bij Sola koop je dus gewoon de pannen die je mooi vindt en die aan je wensen voldoen. Neem een kijkje in ons assortiment en koop de Sola steelpan die het beste bij jou op je fornuis staat!

De beste steelpannen kopen bij Sola

Wil jij de beste steelpan kopen met of zonder deksel? Bij Sola hebben we een uitgebreide collectie kleine pannen die geschikt zijn voor iedere warmtebron, waaronder inductie. We hebben stijlvolle steelpannen, van stoere zwarte modellen zonder deksel tot moderne zilveren varianten met een glazen deksel. Ze zijn verkrijgbaar in 2 maten; 16 en 18 cm. Bestel je steelpan eenvoudig en snel via onze webwinkel. Bekijk gelijk de rest van ons assortiment en maak je keuken af met losse pannen of een complete pannenset. Zo kies je gemakkelijk voor andere pannen in dezelfde stijl of scoor je gelijk een hele set. Voor je het weet stelen onze prachtige pannen binnenkort de show op jouw fornuis.