Schilmessen

Enig resultaat

Schilmes kopen? Bekijk onze messen hier

Schilmesjes zijn niet weg te denken uit de keuken doordat ze klein en compact zijn, waardoor je ze gemakkelijk gebruikt voor uiteenlopende taken van schillen tot snijden. Het schilmes van Sola heeft een lemmet van 10 cm en is gemaakt uit één stuk Duits roestvrijstaal met een prettige handgreep. Bekijk nu ons assortiment en scoor het beste aardappelschilmesje voor bij jou thuis!

Het beste schilmes vind je bij Sola

Voor het kopen van de beste schilmesjes moet je bij Sola zijn. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en dit waarborgen we ook bij al onze producten. Al onze messen worden gemaakt in samenwerking met het Portugese familiebedrijf Ivo Cutelarias dat al bijna honderd jaar ervaring heeft met het maken van prachtige messen. Hier combineren ze authentiek vakmanschap met innovatie waardoor al onze messen van topkwaliteit zijn. Door regelmatig te slijpen behoud je scherpe schilmesjes waardoor je veilig en gemakkelijk blijft snijden tot jaren na je aankoop. Ondanks dat onze schilmesjes afwasmachinebestendig zijn, raden we je toch aan om je messen met de hand af te wassen. Zo zorg je ervoor dat je de beste aardappelschilmesjes behoudt. Scrol naar beneden en kies voor het kopen van deze fantastische aardappelschilmesjes.

Kies voor een complete keukenmessen

Naast onze schilmesjes bieden we bij Sola ook complete sets aan waar een schilmesje onderdeel van uitmaakt. We bieden twee soorten sets aan met zowel een koksmes als een Santokumes en vier andere messen, waardoor je meteen voorzien bent van alle messen die je nodig hebt in de keuken. Dus wil je in een keer je slag slaan? Koop dan onze complete messenset inclusief schilmesje.

Je koopt jouw aardappelschilmesje bij Sola

Wil je een fijn aardappelschilmesje kopen waarmee je perfect groente en fruit schilt en snijdt? Dan ben je bij Sola aan het juiste adres. Wij bieden de beste aardappelschilmesjes aan die je eenvoudig online bestelt. Koop nu je prachtige exemplaar en het schillen van appels was nog nooit zo makkelijk! Probeer ook onze snijplanken en je zorgt er ook nog eens voor dat je een fijne ondergrond hebt om op te snijden. Bekijk naast onze schilmessen onze gehele collectie en scoor snel jouw eigen messen.