Santoku messenset

Enig resultaat

Santokumessenset kopen? Bekijk ons assortiment

Daarnaast zit er een ook een vleesmes (20.5 cm lemmet), broodmes (20.5 cm lemmet), universeel mes (13 cm lemmet) en een schilmes (10 cm lemmet) in de Santoku messenset. Bovendien wordt deze prachtige set geleverd in messenblok. Zo berg je je messen eenvoudig op als je klaar bent in de keuken. Ga je voor de Santoku messenset van Sola dan kies je ook meteen voor topkwaliteit en messen met een lange levensduur. Al onze messen worden namelijk gemaakt in samenwerking met het Portugese familiebedrijf Ivo Cutelarias. Dit bedrijf produceert sinds 1954 messen van hoogstaande kwaliteit door uitmuntend vakmanschap. Zo worden ieder mes geproduceerd uit één stuk roestvrij molybdeen staal van Duitse kwaliteit. Ook wordt er aandacht besteed aan een fijne handgreep, zodat je mes goed in de hand ligt. Wil jij ook een Santoku messenset kopen dat gemaakt is met echt vakmanschap en een lange levensduur heeft? Koop dan snel jouw eigen Japanse messenset in onze webshop.

Wat is een santoku mes?

Santokumessen zijn Japanse koksmessen en deze hebben kleine inkepingen in het lemmet dat het kleven bij het snijden van dunne plakjes voorkomt. Hierdoor snijd je met Santokumessen in een handomdraai dunne plakjes vlees, groente of vis. Kies dus voor het kopen van een Santoku messenset en je hebt alle messen in huis om een sterrenmaaltijd op tafel te zetten!

Je Japanse messenset kopen bij Sola

Kan jij niet wachten om zelf aan de slag te gaan met deze fijne Santoku messenset? Koop dan nu snel jouw eigen set. Onze complete Japanse messenset is de vaatwasmachinebestendig. Wel raden we je aan om je messen handmatig af te wassen. Spoel je gebruikte mes dus af met warm water en wrijf daarna droog met een katoenen doek. Zo zorg je ervoor dat je de messen in je Santoku messenset scherp blijven. Dus wil jij een Santoku messenset kopen? Bekijk dan snel deze Japanse koksmessenset en kies voor de topkwaliteit messen van Sola.