Los bestek

Resultaat 1–12 van de 700 resultaten wordt getoond

Los bestek kopen? Kies wat jij nodig hebt

Heb je net niet het bestek wat bij een bijzonder gerecht past? Bij Sola koop je gemakkelijk verschillende soorten los bestek, zoals visbestek, een gebaksvorkje of een serveerlepel om je besteklade compleet te maken. Bekijk ons assortiment op de website of in de winkel en koop precies wat je mist.

Los bestek online bestellen? Doe het hier!

Wil je je huidige bestekset uitbreiden? Bij Sola bestel je gemakkelijk lossen vorken, messen, lepels en al het andere losse bestek dat je zoekt. Vul je besteklade aan in dezelfde stijl als je bestekset of kies juist voor een afwijkende stijl zodat je gasten altijd verrast zijn met hoe de tafel gedekt is. Al ons bestek is ook verzilverd verkrijgbaar voor als je op zoek bent naar een extra bijzondere uitstraling en een prachtige glans.

Op zoek naar een volledige bestekset? Bekijk ook de besteksets van Sola

Wil je liever gelijk een complete bestekset kopen? Stop dan met zoeken, want bij Sola hebben we ook een uitgebreid assortiment besteksets in verschillende stijlen, materialen en designs. Met een bestekset van Sola heb je altijd het juiste bestek in huis voor elke maaltijd. Of je nou met een lepel van een bakje met fruit en yoghurt wilt genieten als ontbijt of de tafel feestelijk wilt dekken voor een 3 gangen diner, met een Sola bestekset zit je sowieso gebakken. In het assortiment van Sola vind je besteksets in verschillende groottes; van een 24-delige set voor 6 personen tot een 100-delige bestekset voor 12 personen. Houd je van modern ogend bestek? Probeer dan bijvoorbeeld de bestekset 8 persoons 70 delig Bali. Deze set bevat naast vorken, messen en lepels ook een sauslepel, twee serveerlepels, een saladelepel, een vorkschep en een taartschep. Zo haal je in een keer alles in huis.

Koop nu jouw losse bestek bij Sola online

In het assortiment van Sola vind je los bestek in diverse designs. Bestek van Sola wordt vervaardigd uit verschillende materialen en altijd met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bestel via onze webshop jouw nieuwe losse bestek of neem een kijkje in onze winkel. Voor je het weet heb je jouw besteklade aangevuld en maak je er dagelijks met veel plezier gebruik van.