Wij vieren 100-jarig bestaan met een nieuwe merkidentiteit

Wij ontwikkelen en produceren al honderd jaar de mooiste besteksets en hoogwaardig keukengerei. Om ook de komende jaren voorop te blijven lopen besloten we dat het merk toe was aan een vernieuwde uitstraling.

Gevormd door de tijdsgeest

Onze producten zijn ontworpen voor mensen, en gevormd door de tijdsgeest. De keuken van vandaag is gevarieerder dan ooit. Die expertise en aandacht, die ook vandaag de dag nog uiterst relevant is, wilden we terugbrengen in de uitstraling van ons merk.

Today, served by Sola

Onder de noemer ‘Today, served by Sola’ hebben we een dynamische en frisse identiteit waar wij ons zowel op de consumenten- als de zakelijke markt mee kunnen onderscheiden. De standaard waarmee wij persoonlijk maatwerk leveren vormt de basis van ons nieuwe Sola. Dit doen wij met veel trots in meer dan 90 landen. Je vindt ons bestek en keukengerei terug bij ontelbare gezinnen, bij vliegtuigmaatschappijen, treinen, cruisemaatschappijen, hotels en restaurants. Waar je ook eet: Sola is er.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel

Dit is tekenend voor hoe we zaken doen: oplossingsgericht en vernieuwend. Wij maken waar vandaag behoefte aan is. De nieuwe vormentaal visualiseert op een graphische manier Sola. Deze visuele keuze vind je terug op alle verpakkingen. Met een fris nieuw logo en kleurenpalet springt Sola overal tussenuit. Daar zijn we super trots op.