Messenblokken

Enig resultaat

Universeel messenblok kopen? Bekijk ons assortiment

Daarom is het messenblok van Sola een goede keuze. Ons universele messenblok is geproduceerd uit duurzaam MDF-materiaal en geschikt voor het veilig opbergen van je messen. Dit professionele messenblok is stijlvol zwart en heeft ruimte voor vijf messen. Dus wil je messen veilig opbergen terwijl je ook de show steelt? Koop dan nu deze eyecatcher voor in je keuken!

Specificaties messenblok zonder messen

Voor een professioneel en universeel messenblok zonder messen zit je bij Sola goed. We hebben een prachtig messenblok met een strak zwart ontwerp. Dit exemplaar past daarom zowel in de moderne als klassieke stijl, waardoor dit messenblok op ieder aanrecht thuishoort. Er is ruimte voor vijf soorten messen; een broodmes, een vleesmes, een universeel mes, een schilmes en een koksmes of Santokumes. Bekijk snel dit universele messenblok en laat nooit meer messen bij jou in de keuken rondslingeren.

Een zwart messenblok koop je bij Sola

In onze webwinkel koop je gemakkelijk dit professionele messenblok zonder messen. Dit messenblok is universeel en daarom geschikt voor iedere keuken. Bestel dit mooie exemplaar en zorg dat ook jij je messen veilig en gebruiksvriendelijk opbergt. Wil je ook een volledige keukenmessenset kopen? Ook dat is mogelijk, want we bieden namelijk ook hetzelfde messenblok aan inclusief vijf messen. Eventueel zijn onze messen ook los te kopen, zodat je je huidige collectie eenvoudig aanvult. Koop bij Sola jouw zwarte messenblok en zorg dat jij je messen altijd veilig en hygiënisch opbergt!