Koksmessenset

Enig resultaat

Koksmessenset kopen? Ga voor Sola kwaliteit en design

Onze koksmessen hebben een lemmet van 20.5 centimeter en zijn hierdoor een ideaal formaat. Daarnaast bevat de koksmessenset ook een vleesmes (20.5 cm lemmet), broodmes (20.5 cm lemmet), universeel mes (13 cm lemmet) en een schilmes (10 cm lemmet). Bovendien krijg je bij deze goede messenset een prachtige houten messenblok. Het zou namelijk zonde zijn om deze prachtige set zo maar in een lade te laten liggen. Dus wil jij je eigen koksmessenset kopen? Kies dan voor deze uitstekende koksmessenset en bereidt net als een echte chef-kok de heerlijkste gerechten, van een goed stuk vlees tot een frisse salade.

Waarom een koksmessenset van Sola?

Een koksmessenset is onmisbaar in je keuken doordat je met deze complete set in een handomdraai uiteenlopende producten snijdt. Sola produceert deze mensen in samenwerking met Ivo Cutelarias die al sinds 1954 messen maakt van uitstekende kwaliteit. Bij dit Portugese familiebedrijf wordt vakmanschap gecombineerd met het beste roestvrijstaal. Dus wil jij een koksmessenset kopen die lang meegaat? Kies dan voor onze goede messenset. Daarnaast zijn alle messen uit deze fijne koksmessenset van Sola gemaakt uit één stuk roestvrij molybdeen staal. Ook liggen ze prettig in de hand doordat de complete koksmessen set een ergonomische handgreep heeft.

Hoe houd je jouw goede messenset mooi?

Onze hele koksmessenset is geschikt voor de afwasmachine. Maar om ervoor te zorgen dat ze net zo mooi blijven als de dag dat je jouw nieuwe koksmessenset hebt gekocht adviseren we je onze koksmessen en andere messen toch met de hand af te wassen. Spoel je messen na gebruik af met warm water en wrijf ze daarna droog met en schone katoenen doek. Zo zorg je ervoor dat je messen goed scherp blijven en voorkom ongelukken, want niets is zo gevaarlijk als snijden met botte messen die zomaar uit kunnen schieten. Neem een kijkje in ons volledige assortiment en scoor jouw eigen goede messenset bij Sola.

Koop snel jouw messenset bij Sola

Wil je ook jouw eigen koksmessenset kopen? Bekijk dan snel onze goede messenset met vijf fijne messen in een prachtig houten messenblok. Zo steel je niet alleen de show met jouw maaltijden maar ook met je keuken! Niet op zoek naar het kopen van een volledige koksmessen set? Al onze messen zijn ook los verkrijgbaar. Zo koop je alleen wat jij nodig hebt van complete set tot een los koksmes.