Bestek collectie

Alledaagse momenten of juist bijzondere gelegenheden: Sola heeft voor elke situatie een passend bestek. Ons internationaal erkende en gewaardeerde bestekassortiment biedt veel verschillende stijlen, variërend van klassiek tot modern in chroomstaal, edelstaal

en verzilverd. Al bijna honderd jaar staan onze collecties garant voor de perfecte balans tussen fraai ontwerp en uitstekende kwaliteit. Maak tafelen bijzonder met Sola.

Signature collectie

Met gepaste trots lanceren we onze Signature collectie. Een verrassende en innovatieve serie waarin dynamiek en design zijn samengebracht. Deze unieke designs zijn ontworpen met

duurzaamheid en kwaliteit als fundament. Ontwikkeld met beproefde productiemethodes die al vele decennia door vakmensen worden toegepast.

Ook verzilverd verkrijgbaar

Al onze series uit deze collectie zijn ook verzilverd verkrijgbaar. Geef uw bestek die extra bijzondere uitstraling en prachtige glans.
Uw gewenste set is op aanvraag te bestellen en leverbaar binnen ca. 6-8 weken. Neem vrijblijvend contact met ons op via winkel@sola.nl.

Eco Bestek

Ook bij Sola zijn wij de strijd aangegaan tegen plastic; doorpakkend in onze branche als producent van bestek. Sola heeft een mooi alternatief geproduceerd voor plastic wegwerp bestek ; bestek van gerecycled metaal, wat meerdere keren te gebruiken en af te wassen is.    

Het hergebruik van staal heeft een positieve invloed op vermindering van CO2 uitstoot, het is makkelijk te scheiden doordat het staal magnetisch is en uiteraard is ook de verpakking van gerecycled karton. Zo dragen wij, en onze klanten bij aan een schonere wereld.