Wokpannen

Toont alle 5 resultaten

Wokpan kopen? Bekijk ons assortiment

In een handomdraai zet jij met onze wokpannen een fantastische maaltijd op tafel met bijvoorbeeld noedels of rijst. Deze top gerechten serveer je natuurlijk in een geheel bijpassend servies met bestek. Je nieuwe wokpan kopen doe je bij Sola!

Extra handig is trouwens dat al onze pannen geschikt zijn voor alle warmtebronnen. Dus van gas tot inductie, bij Sola maakt het niet uit welk fornuis je hebt. We hebben een ruim aanbod uitstekende wokpannen van verschillende materialen, zoals staal en aluminium, variërend in formaat. Ons internationaal erkende en gerespecteerde assortiment staat al bijna honderd jaar garant voor uitmuntende kwaliteit. Wokpannen kopen bij Sola staat voor kwaliteit waardoor je er nog lang van kunt genieten en vele wok gerechten in kunt klaarmaken.

Ga voor een grote wokpan

In een grote wokpan maak je gemakkelijk eenpansgerechten voor het hele gezin of je gasten, dat is nog eens makkelijk! Bij Sola hebben we drie verschillende formaten wokpannen; 32, 30 en 28 centimeter. Hierdoor zijn al onze pannen zeker grote wokpannen te noemen waar je eenvoudig voor meerder mensen gerechten in bereidt. Snel je gerecht bereiden? Kies dan ook voor onze complete messenset, zodat je veilig en snel al het snijwerk doet.

Wat is een goede wokpan?

Wil je een grote stalen wok pan scoren? Dan is het wel handig om te weten waar je op moet letten bij het kopen van een goede wokpan. Er zijn een aantal kenmerken die erg belangrijk zijn en zeker niet mogen ontbreken. Een antiaanbaklaag bijvoorbeeld, is wel zo handig. Al onze wokpannen (m.u.v. de Green Cooking + serie) beschikken over zo’n laag en zorgen ervoor dat je ingrediënten dicht schroeien zonder dat ze vast blijven plakken. Daarnaast zijn al onze wokpannen voorzien van een sterke aluminium behuizing. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de hitte over de bodem. Bovendien hebben we voor iedere smaak wat wils, we hebben namelijk wokpannen uit diverse series waarbij iedere serie haar eigen kenmerken heeft. Ben je op zoek naar een prachtige glimmende stalen wokpan of wil je liever een zwarte variant met greblon antiaanbaklaag? Bij Sola ben je aan het juiste adres voor om een wokpan te kopen! Bekijk ons gehele assortiment en koop de wokpan die het beste in je keuken past.

De beste wokpan kopen voor inductie

Of je nu kookt op inductie, gas of infrarood bij Sola zit je altijd goed. Onze pannen zijn namelijk geschikt voor alle warmtebronnen. Bij het kopen van een nieuwe grote wokpan maakt het dus niet uit of je op inductie of gas je maaltijden bereidt. Ook is het niet langer nodig om het kopen van je nieuwe pan uit te stelen als je binnenkort wil overstappen op inductie. Zo denken we met je mee en zorgen we er samen voor dat je lekker een duurzaam kookt op alle warmtebronnen. Bekijk ons aanbod wokpannen en kies voor een goede wokpan van Sola voor inductie tot gas.

Welke lijnen wokpannen hebben we bij Sola?

Bij Sola hebben we vier verschillende series pannen waarbij iedere serie beschikt over zijn eigen eigenschappen. Zo hebben we de Stonehenge, Fair Cooking, Green Cooking+ en Comfort Line serie. Lees snel verder over de kwaliteiten van iedere collectie zodat je wel overwogen je volgende wokpan koopt.

Een goede wokpan kopen bij Sola

Een goede wokpan hoort thuis in ieder keuken. Wij bieden je de beste wokpannen aan van goede kwaliteit en met een prachtige uitstraling. Al onze pannen collecties hebben ieder hun eigen kenmerken. Kies bijvoorbeeld voor een extra grote wokpan of een mooie stalen wokpan afhankelijk van je wensen. Ook is het zo dat al onze pannen geschikt zijn voor alle warmtebronnen van gas tot inductie. Wil je graag een complete bijpassende set op je fornuis hebben staan? Bekijk dan ons volledige aanbod koekenpannen en maak van koken een feest. Bestel jouw eigen wokpan bij Sola en kook binnenkort ook overheerlijke wok gerechten gewoon in je eigen keuken.