Vleesmessen

Enig resultaat

Vleesmes kopen? Bekijk onze unieke vleesmessen

Ons vleesmes heeft een lemmet van 20.5cm. Dit mes heeft een prachtige ergonomische handgreep heeft die jou ultiem comfort biedt tijdens het snijden. Het rechte lemmet helpt bij het optimaal snijden van je vlees. Ook is het mes vervaardigd uit één heel naadloos stuk roestvrijstaal met een gesmede krop waardoor het mes hygiënischer is dan vergelijkbare vleesmessen. Wil jij het beste vleesmes kopen? Kies dan voor het vleesmes van Sola. Onze messen zijn gebruiksvriendelijk en staan garant voor uitmuntende kwaliteit.

Kies voor een groot vleesmes

Kies voor het beste vleesmes met dit mooie mes gemaakt op basis van uitstekend vakmanschap. Het vakmanschap komt tot stand door onze samenwerking met het Portugese familiebedrijf Ivo Cutelarias dat al bijna honderd jaar messen maakt en garant staat voor topkwaliteit. Een groot vleesmes mag zeker niet ontbreken in je keuken omdat je gemakkelijk de lekkerste gerechten met heerlijke stukken vlees op tafel zet voor jou en je gasten. Jouw eigen vleesmes kopen? Scrol dan snel naar beneden en koop jouw exemplaar.

Je vleesmes slijpen

Onze vleesmessen zijn vaatwasmachine bestendig maar desondanks raden we je toch aan om ze met de hand af te wassen. Door ze met de hand te wassen blijven je messen vlijmscherp en behouden ze hun prachtige glans. Was na gebruik je vleesmes dus onder een warme kraan en wrijf droog met een schone katoenen doek. Ook is het verstandig om je vleesmes regelmatig te slijpen zodat je gemakkelijk en veilig vlees snijdt. Voor het slijpen van je vleesmes gebruik je onze professionele messenslijper. Als je dit advies opvolgt zorg je ervoor dat je altijd een vlijmscherp vleesmes op het aanrecht hebt liggen.

Het beste vleesmes koop je bij Sola

Voor het kopen van een groot vleesmes zit je bij Sola goed. Je bestelt jouw vleesmes eenvoudig in onze webshop. Dus ben jij op zoek naar een vleesmes waarmee je heerlijke vleesgerechten bereid? Ga dan voor het beste vleesmes en koop jouw exemplaar bij Sola. Zorg er wel voor dat je je vleesmes goed onderhoud door je mes regelmatig te slijpen, zodat je de scherpte van vleesmes behoudt. Het vleesmes van Sola is zowel los of als set te bestellen. Ga bijvoorbeeld voor onze messenset met koksmes en je hebt meteen vijf prachtige messen inclusief messenblok. Of kies ervoor om alleen de messen te bestellen die jouw keuken nog mist. Neem een kijkje in ons volledige messenassortiment en scoor jouw eigen professionele messen, van een groot vleesmes tot een Japans koksmes.