Retourbeleid Sola B.V. Webwinkel

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (van de koop af te zien). U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneren is mogelijk via het meegeleverde retour label van DHL of in onze winkel in Zeist. Echter worden er altijd retourkosten a €3,95 in mindering gebracht op uw terugbetaling.

U krijgt dan het orderbedrag, exclusief de retourkosten a € 3,95 gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren ongebruikt en in de originele staat en verpakking aan Sola B.V. geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@sola-cutlery.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending terugstorten, mits de zending reeds in goede orde door ons ontvangen is.

Retourvoorwaarden

  1. Bij artikelen gekocht in de webshop van Sola.nl is er altijd een retourtermijn van 14 dagen.
  2. De retourtermijn gaat in op de dag dat het artikel ontvangen is (door consument zelf of door het pakket afhaalpunt).
  3. Het artikel zit in de originele verpakking en is niet gebruikt.
  4. De retourzending is voorzien van een volledig ingevuld retourformulier.

Adres voor retourzendingen:

Sola B.V.
Van Reenenweg 155
3702 SJ Zeist

Hoe retourneer ik mijn artikelen?

De artikelen moeten goed verpakt zijn, en voorzien van een volledig ingevuld retourformulier. Bij uw levering heeft u een retourlabel ontvangen. Deze kunt u op de doos plakken. U kunt het pakket daarna bij een DHL afleverpunt afgeven.

Retourneren kan ook in onze winkel in Zeist. Het adres van de winkel is: Van Reenenweg 155, 3702 SJ Zeist. Om uw bestelling te kunnen retourneren in onze winkel dient u het retourformulier volledig ingevuld mee te nemen en een papieren versie van uw orderbevestiging.
Terugbetaling gaat, ook bij retour brengen in Zeist, via dezelfde methode als die gebruikt is bij aankoop.

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben storten wij het verschuldigde bedrag terug. De meeste retourzendingen verwerken wij binnen 10 werkdagen na ontvangst. Hoe snel het geld daarna op uw rekening staat hangt af van de betaalmethode. Doorgaans duurt dit enkele werkdagen maar vrijwel nooit langer dan 14 dagen na afhandeling van de retourzending.
Van de ontvangst en afhandeling van uw retourzending krijgt u van ons géén bericht.

Vragen?

Bij vragen mag u altijd contact met ons opnemen via klantenservice@sola-cutlery.com.

Belangrijk

Bewaar het verzendbewijs met de traceercode die u van de pakketdienst krijgt. Wij kunnen hiernaar vragen, bijvoorbeeld als uw zending niet door ons is ontvangen.