Broodmessen

Enig resultaat

Broodmes kopen? Bekijk ons gave assortiment

Met een goed broodmes zorg jij ervoor dat jij en je gasten genieten van dungesneden stokbrood tijdens een etentje of van een lekkere Italiaanse bol tijdens het ontbijt. Dit grote broodmes heeft een lemmet van 20.5 cm en heeft een recht snijgedeelte met grove kartel. Door deze grove kartel snijd je niet alleen brood maar ook zelfs fruit met harde schil die lastig te snijden zijn met een mes met een glad lemmet. Wil je de volgende keer bijvoorbeeld zelf verse pompoensoep? Ook dan komt een broodmes goed van pas. Onze broodmessen zijn gemaakt uit één stuk roestvrij molybdeen staal inclusief gesmede krop en volledig geïntrigeerde handgreep voor de beste hygiëne. Bovendien heeft het mes een fijne ergonomische handgreep waardoor het mes ook nog eens prettig vasthoudt. Dus wil je een goed broodmes kopen? Kies dan voor de professionele broodmessen van Sola.

Broodmessen onderhouden en slijpen

Bij Sola hebben we een groot aanbod prachtige messen die allemaal in de vaatwasmachine mogen. Wil je de uitstekende kwaliteit van je broodmes optimaal behouden? Dan raden we je toch aan om de vaatwasmachine over te slaan en je broodmes af te spoelen onder een warme kraan en daarna droog te wrijven met een katoenen doek. Bovendien is het zaak om je broodmes regelmatig te slijpen om ervoor te zorgen dat te allen tijde een scherp broodmes tot je beschikking hebt. Niets is namelijk zo gevaarlijk als een bot mes waarmee je gemakkelijk uitschiet. Ga dus voor de veilige oplossing en kies voor het slijpen van je broodmes als je het idee hebt dat je mes botter wordt. Houdt deze adviezen in je achterhoofd en je koopt niet alleen het beste broodmes maar je behoudt ook nog eens jaren snijplezier!

Een goed broodmes gemaakt met echt vakmanschap

Alle messen van Sola worden geproduceerd in samenwerking met Ivo Cutelarias. Dit familiebedrijf maakt met Portugees vakmanschap de beste messen sinds 1954. Zowel onze broodmessen als alle andere messen worden gemaakt van Duits roestvrijstaal. Dit resulteert in fantastische messen met uitstekende kwaliteit. Dus wil jij een groot broodmes kopen? Koop dan nu ons scherpe broodmes.

Het beste broodmes koop je bij Sola

Een groot broodmes mag niet ontbreken in jouw keuken. Van ontbijt tot avondeten, een goed broodmes komt bij alle maaltijden van pas. Wil jij de beste variant kopen? Ga dan voor een groot broodmes van Sola en zorg dat je gemakkelijk en veilig je producten snijdt. Dit goede broodmes is gemaakt van topmateriaal en met echt vakmanschap waardoor je voor kwaliteit kiest die lang meegaat. Naast broodmessen hebben we bij Sola ook diverse andere messen beschikbaar. Probeer bijvoorbeeld ook onze hele messenset en heb in een keer vijf messen inclusief messenblok tot je beschikking. Neem een kijkje in ons volledige aanbod messen en koop de messen die jij nodig hebt.