Paellapannen

Enig resultaat

Paellapan kopen? Kies voor kwaliteit

Met onze grote paellapan bereid je de lekkerste paella in je eigen keuken. Dat is nog eens makkelijk! Bij Sola hebben we namelijk een prachtige paellapan van 28 cm met deksel, die ervoor zorgt dat de Spaanse chef-kok in je naar boven komt. Extra handig; deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie. Bekijk snel onze grote paellapan en zet binnenkort jouw eigen paella op tafel.

Deze grote paellapan behoort tot onze Fair Cooking serie. De pannen uit deze lijn zijn gemaakt van extra dik gegoten aluminium waarbij de steelbevestiging ook is meegegoten. Bovendien bevat deze gehele serie een geavanceerde Greblon anti-aanbaklaag, waardoor je weinig tot geen last meer hebt van aanbakken. Hierdoor behoort deze lijn tot onze meest excellente pannen. Naast een prachtige uitstraling zorgt het aluminium er ook voor dat je energie bespaart. Zo warmt aluminium sneller op dan bijvoorbeeld andere materialen, zoals gietijzer. Tot slot zorgt deze serie ook voor een goede warmteverdeling, waardoor je ingrediënten overal in de pan even snel bakken.

Gebruik onze inductie paellapan

Ben jij recent overgestapt van een gasfornuis naar een inductieplaat en hierdoor op zoek naar een speciale paellapan voor inductie? Bij Sola maakt het niet uit welke warmtebron je hebt, want de meeste van onze pannen zijn geschikt voor zowel gas als inductie. Dat is nog eens makkelijk! Neem een kijkje in ons assortiment en koop snel jouw grote paellapan!

Grote paellapan kopen bij Sola

Heb jij zin in een lekkere paella met kip met zeevruchten of een andere klassieke Spaanse variant? Scoor dan nu de beste paellapan bij Sola. Deze grote pan van aluminium en roestvrijstaal ziet er niet alleen prachtig uit, maar kookt ook nog eens uitstekend door de Greblon anti-aanbaklaag. Krijg je geen genoeg van onze prachtige pannen? Koop dan meerdere producten uit dezelfde lijn. Deze serie bestaat namelijk uit verschillende soorten pannen, zoals koekenpannen in diverse formaten en een hapjespan. Bekijk ons gehele assortiment en voel je de koning te rijk in je eigen keuken met onze fantastische pannen.