Pannenkoekenpannen

Enig resultaat

Pannenkoekenpan kopen? Bekijk ons assortiment

Bij Sola hebben we een prachtig exemplaar van 28 cm die ervoor zorgt dat jij de lekkerste en mooiste pannenkoeken bakt, voor jezelf of je gasten. In ons internationaal erkende en gewaardeerde assortiment vind je een uitstekende grote pannenkoekenpan die geschikt is voor alle warmtebronnen, van gas tot inductie. Al bijna honderd jaar staat Sola garant voor de beste kwaliteit. Koop snel jouw pan en hopelijk geniet jij binnenkort van een overheerlijke pannenkoek, gemaakt in je eigen pannenkoekenpan!

Onze grote pannenkoekenpan is onderdeel van onze Fair Cooking lijn. Deze lijn maakt onderdeel uit van de beste pannen die we hebben bij Sola. De pannen zijn hoog in kwaliteit doordat ze gegoten zijn in een vorm van aluminium en voorzien zijn van een speciale Greblon anti-aanbaklaag. De behuizing van de pan is extra dik gemaakt zodat de warmte goed verdeeld wordt. Bovendien warmt het aluminium snel op, waardoor je energie bespaart. Win, win dus!

Kies voor een grote pannenkoekenpan

Met onze grote pannenkoekenpan van 28 cm maak je in een handomdraai een pannenkoek van ideale grootte. Dankzij het omhoogslaande randje creëer je de perfecte dikte van je pannenkoek. Bovendien zorgt deze lage rand er ook voor dat je gemakkelijk je pannenkoek omdraait. Daarnaast is deze grote pannenkoekenpan gegoten in een extra dikke aluminium behuizing die ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de bodem van de pan wordt verdeeld. Wel zo handig bij het maken van pannenkoeken!

Is onze pannenkoekenpan geschikt voor inductie?

Een inductieplaat wordt steeds gangbaarder in de keuken. Nieuwbouwhuizen worden zelfs niet meer aangesloten op het gas en ook bij verbouwing wordt de keuze voor inductie steeds vaker gemaakt. Gelukkig zijn een groot deel van onze pannen geschikt voor alle warmtebronnen. Dus wil je een goede pannenkoekenpan kopen die geschikt is voor alle warmtebronnen, waaronder inductie? Bekijk dan snel ons assortiment.

De beste pannenkoekenpan kopen bij Sola

Wil jij thuis ook de beste pannenkoeken op tafel zetten? Kies dan voor onze pannenkoekenpan. Deze is gemakkelijk te kopen in onze webshop. Door de antiaanbaklaag in combinatie met aluminium en roestvrijstaal, is deze pan een uitstekende aankoop. Ben je zo weg van je huidige pannenset dat je graag meerdere pannen uit deze specifieke lijn wilt kopen? We hebben namelijk een compleet assortiment, van hapjespannen tot koekenpannen. Bekijk snel alle mogelijkheden en haal die chef-kok in jezelf naar boven met onze pannen van uitstekende kwaliteit!