Grillpannen

Enig resultaat

Goede grillpan kopen? Kies voor kwaliteit

Bij Sola hebben we een schitterende grillpan van 28 cm die ervoor zorgt dat jij chef-kok waardige gerechten op tafel zet. Ons internationaal erkende en gerespecteerde assortiment biedt een uitstekende grillpan geschikt voor alle warmtebronnen, zoals gas en inductie. Al bijna honderd jaar staan onze pannen garant voor een prachtig ontwerp met fantastische kwaliteit. Bekijk snel ons assortiment, koop één van onze pannen en steel binnenkort de show met je grillkunsten.

Onze grillpan is onderdeel van de Fair Cooking collectie. Dit is onze meest excellente lijn pannen, doordat ze gemaakt zijn van gegoten aluminium met een geavanceerde Greblon anti-aanbaklaag. Daarnaast heeft deze serie een meegegoten steelbevestiging waardoor de steel zeer stevig is verankerd. De pannen zijn gemaakt van extra dik aluminium, wat resulteert in een vormvaste pan die de warmte uitstekend verdeelt en bestand is tegen temperatuurwisselingen.

Beste manier om een grillpan te gebruiken

Een grillpan is voor diverse gerechten te gebruiken. Zo is dit product ideaal voor het grillen, roosteren of dichtschroeien van vis, vlees en groentes. De ribbetjes van de grillpan vormen het grote verschil met een koekenpan en zorgen voor de mooie grillstrepen op je ingrediënten. Bovendien loopt in een grillpan het overtollige vet weg tussen de ribbeltjes. Zo krijg je door het gebruiken van deze variant vaak minder vet binnen. Het is wel belangrijk dat je de pan tot een hoge temperatuur opwarmt voor het gebruiken zodat je echt aan het grillen bent, in plaats van bakken.

Schoonmaken van een grillpan

Het schoonmaken van onze grillpannen is net zo makkelijk als het gebruiken ervan. Ze zijn namelijk vatwasser bestendig. Dit houdt in dat je de grillpan niet per se handmatig hoeft schoonmaken maar dat je ze ook gewoon in de afwasmachine kan zetten. Dat is nog eens makkelijk schoonmaken! Ben jij om en wil je ook je eigen grillpan kopen? Bekijk dan ons actuele aanbod en scoor jouw exemplaar.

Is onze grillpan geschikt voor inductie?

Veel meer huishoudens hebben tegenwoordig een inductieplaat. Doordat de pannen van Sola bijna allemaal geschikt zijn voor alle warmtebronnen, heb je minder snel een speciaal model nodig als je op inductie kookt. Je gebruikt dan dezelfde pan voor alle warmtebronnen. Neem een kijkje in ons assortiment en koop de beste grillpan van Sola!

De beste grillpan kopen bij Sola

Wil jij ook overheerlijke gerechten op tafel zetten? Kies dan voor de prachtige grillpan van Sola, gemaakt van aluminium met een Greblon anti-aanbaklaag. Het gebruiken en schoonmaken van deze pan is erg gemakkelijk. Bestel dus je nieuwe grillpan via onze webshop en je product staat voor je het weet op je fornuis. Wil jij je huidige pannenset uitbreiden met andere pannen van dezelfde serie? Deze hele serie bestaat namelijk uit meerdere pannen, met onder andere verschillende formaten koekenpannen en een wokpan. Bekijk nu ons gehele assortiment en zorg ervoor dat jij binnenkort staat te koken als een echte chef-kok.