Snijplanken

Toont alle 3 resultaten

Snijplank kopen? Bekijk ons assortiment

Rijstvlies wordt namelijk normaal gesproken na de rijstoogst in de velden verbrand, waardoor de lucht ernstig vervuild raakt. Bij Sola geven we dit afvalmateriaal een tweede leven door er een prachtige snijplank van te maken die 100% natuurlijk is en ook biologisch afbreekbaar. Deze professionele snijplanken zijn verkrijgbaar in drie formaten; klein, medium en groot. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle taken in de keuken, van het snijden van een appel tot het maken van een lekkere rijkgevulde salade. Dus wil jij de beste snijplank kopen? Kies dan voor dit prachtige duurzame exemplaar van Sola en steel de show met deze trendy snijplank!

De professionele snijplanken van Sola

Onze snijplanken hebben een hoge dichtheid gelijkwaardig aan 1,2 keer de hardheid van staal! Deze hoge dichtheid zorgt ervoor dat je snijplank extra lang meegaat. Daarnaast wordt de oppervlaktelaag van onze professionele snijplanken behandeld met nano-zilvertechnologie. Dit zorgt ervoor dat je snijplank niet zal vormen, in tegenstelling tot houten exemplaren. Ook heeft de snijplank een ruw oppervlak om te voorkomen dat je ingrediënten wegglijden en vind je aan de onderkant siliconen dopjes om de snijplank op zijn plaats te houden. Tot slot hebben al onze snijplanken ook een handige sap groef om de sappen op te vangen en het tafelblad schoon te houden. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat het snijden zo gemakkelijk en veilig mogelijk verloopt. Kies nu voor de beste snijplank en ondervindt zelf al deze voordelen!

Je snijplank maak je compleet met mooie messen

Je professionele snijplank maak je helemaal af met onze prachtige keukenmessen. Bij Sola koop je de mooiste messen van hoogstaande kwaliteit. Probeer onze losse exemplaren, zoals het allround koksmes of ons fantastische broodmes. Of kies voor een volledige set inclusief messenblok, zodat je in een keer alles in huis hebt. Bekijk snel ons aanbod messen en kies het product dat het beste bij jou en je nieuwe snijplank past!

De beste snijplank koop je bij Sola

Met onze snijplanken ga je voor de milieuvriendelijke keuze in jouw keuken. Kies voor onze 100% natuurlijke snijplanken en zorg ervoor dat je heerlijke maaltijden gemakkelijk, snel en veilig voorbereidt. Al onze snijplanken zijn vaatwasmachinebestendig waardoor je ze na gebruik ook nog eens gewoon in de vaatwasmachine zet. Dat is nog eens makkelijk! Deze professionele snijplanken zijn leverbaar in drie formaten; klein, medium en groot en helpen je op een hygiënische en duurzame manier te koken. Je snijplank kopen doe je eenvoudig in onze webshop, dus bekijk snel ons assortiment en scoor jouw exemplaar!