Koksmessen

Enig resultaat

Koksmes kopen? Kies voor Sola kwaliteit

Ons professionele koksmes heeft een lemmet van 20.5 centimeter en is gesmeed uit één stuk roestvrij molybdeen staal. Bovendien heeft het mes een unieke ergonomische handgreep, waardoor het prettig in de hand ligt. De gesmede krop maakt het koksmes veiliger in gebruik en de geïntrigeerde handgreep is volledig naadloos voor de beste hygiëne. Dus wil jij een goed koksmes kopen? Dan zit je bij Sola helemaal goed. Voor onze messen staan duurzaamheid, kwaliteit, gebruiksgemak en design voorop en dat zie en voel je direct bij dit fantastisch koksmes. Interesse in dit professionele koksmes? Scrol dan snel naar beneden en koop jouw exemplaar.

Koksmes slijpen en onderhouden? Bekijk onze tips

Ondanks dat al onze koksmessen vaatwasmachinebestendig zijn, geven we je toch het advies om ze met de hand af te wassen. Hierdoor behoud je namelijk de scherpte van je messen. Kies er dus voor om je messen na gebruik af te spoelen onder een warme kraan en daarna droog te wrijven met een schone katoenen doek. Daarnaast is het belangrijk om je koksmes regelmatig te slijpen om ervoor te zorgen dat je dag in dag uit scherpe messen hebt. Het koksmes slijpen doe je gemakkelijk en snel met onze professionele messenslijper. Dit handige apparaat zet je gewoon op het aanrecht en is daarom een stuk veiliger dan bijvoorbeeld een aanzetstaal. Met deze twee handige tips zorg je ervoor dat je altijd vlijmscherpe messen hebt, van koksmessen tot vleesmessen.

Een professioneel koksmes gemaakt met Portugees vakmanschap

Het koksmes van Sola is gemaakt met de beste zorg en kennis in samenwerking met het Portugese familiebedrijf Ivo Cutelarias. Dit bedrijf maakt sinds 1954 messen van Duits roestvrijstaal van uitmuntende kwaliteit. Hier wordt vakmanschap verenigd met innovatie voor het produceren van professionele koksmessen die lang mee gaan. Dus wil jij het beste koksmes kopen? Bekijk dan nu onze scherpe koksmessen en koop jouw exemplaar!

Een goed koksmes koop je bij Sola

Voor het kopen van het beste koksmes moet je bij Sola zijn, al onze messen zijn namelijk gemaakt met een oog voor detail en van de beste materialen. Je koksmes zit met één klik in je winkelmand en ligt voor je het weet voor je op het aanrecht. Dus wil jij messen die jouw kookkunsten aanvullen? Kies dan voor een goed koksmes van Sola. Zorg er wel altijd voor dat je je koksmes goed onderhoudt door het regelmatig te slijpen. Mocht je interesse hebben in meerdere messen dan hebben we ook prachtige keukenmessenset inclusief koksmes en andere messen. Scrol snel verder en neem een kijkje in ons volledige messenassortiment en scoor jouw eigen professionele messen.