Bakbenodigdheden

Toont alle 3 resultaten

Bakbenodigdheden kopen? Kies voor de kwaliteit van Sola

We bieden bakgereedschap aan afkomstig van Guardini, een Italiaans familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring. Guardini heeft een lijn ontwikkeld van bakbenodigheden gemaakt van hoogwaardig staal met een antiaanbaklaag. Met behulp van deze bakspullen maak je zo een lekkere gezonde appeltaart, maar ook je favoriete kwarktaart komt met gemak uit deze vorm. Wil je ook deze prachtige bakspullen kopen? Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment, van springvormen tot bakplaten en koop de bakspullen die het beste bij jou passen.

Ga voor professionele bakkers bakbenodigheden

Wat je ook gaat maken met de bakspullen van Sola wordt het gegarandeerd een geslaagde creatie. Maak je diner helemaal af met een prachtig dessert of zet een verrukkelijke quiche op tafel voor de lunch. Met onze bake natural collectie van Guardini word je een bakker in eigen keuken. Het maakt niet uit of je net begint of dat je bijna net zoveel ervaring hebt als echte bakkers met onze bakbenodigheden kan iedereen bakken. Bekijk snel de gehele collectie en ga snel jouw nieuwe bakbenodigdheden kopen bij Sola!

Al onze bakbenodigheden zijn voorzien van een natuurlijke antiaanbaklaag

Een plakkerige cake die vastzit aan te bodem daar heeft helaas iedereen wel een keer last van. Maar met de aankoop van bakbenodigheden van Sola is dat verleden tijd. Al onze bakspullen hebben namelijk een antiaanbaklaag en niet zomaar een antiaanbaklaag maar een volledig natuurlijke laag. Dat is nog eens milieuvriendelijk! Deze natuurlijke laag is afkomst van Carnaubawax dat wordt verkregen uit de bladeren van de palm Copernicia prunifera. Deze wax wordt omgezet in vlokken die weer worden verwerkt in de bodem van onze bakproducten. Zorg er dus voor dat je nooit meer een taart hebt die vast blijft plakken aan je bakgereedschap en neem snel een kijkje in ons assortiment bakproducten.

De beste bakspullen kopen? Bij Sola zit je goed

Bij ons koop je eenvoudig al je bakbenodigheden online. Met onze uiteenlopende producten heb je alles wat je nodig hebt met een paar drukken op de knop zo thuisbezorgd. Kies voor een mooie tulbandvorm voor schitterende cake of ga juist voor de klassieke cakevorm. Doordat al onze bakspullen los te kopen zijn, koop je online alleen wat jij nodig hebt. Wil je trouwens extra genieten van je gebak? Combineer het dan met ons prachtige servies en steel niet alleen de show met de heerlijke smaken van jouw creatie maar ook met de opmaak. Je koopt al onze bakbenodigheden en andere producten gemakkelijk en snel online via onze webwinkel. Bekijk ons assortiment en haal de bakker in jezelf naar boven!