Bakplaten

Enig resultaat

Bakplaat kopen? Kies voor Sola kwaliteit en design

Wat je ook bakt op de bakplaat van Sola, dankzij de unieke natuurlijke antiaanbaklaag van Guardini, gemaakt van Carnaubawax, blijft er niks aan de bakplaat plakken. Dit scheelt ook tijdens het schoonmaken van de bakplaat. De bakplaat wordt in samenwerking met Guardini in Italië geproduceerd.

Grote bakplaat voor in de oven

Wil je een bakplaat kopen voor in de oven? Deze grote bakplaat heeft een afmeting van 40 x 35 cm, waardoor er genoeg ruimte is om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Bak bijvoorbeeld een mooie zalmfilet en wat groenten naast elkaar op de bakplaat en je hebt in een handomdraai een heerlijk voedzame maaltijd. Ook heeft de plaat een unieke vorm waardoor bijvoorbeeld koekjes zo van de plaat afglijden.

Bestel bij Sola al je bakbenodigdheden

Ben je het liefst wekelijks in de weer met verschillende bakcreaties? Bekijk dan snel ons assortiment bakbenodigdheden en koop alles wat jij nodig hebt om aan de slag te gaan. Maak lekker quiches en hartige taarten met onze quichevorm of bak je eigen cake of brood in onze cakevorm. Met de juist spullen in huis zijn de mogelijkheden eindeloos.

Koop je bakplaat bij Sola

In de webshop van Sola bestel je gemakkelijk je nieuwe bakplaat. Ook heb je een ruime keuze uit andere bakbenodigdheden, zodat je gemakkelijk alles in huis haalt om de sterren van de hemel te bakken. Bestel onze veelzijdige bakplaat voor in de oven online en je hebt, zodra deze is thuisbezorgd, gegarandeerd uren kookplezier.