Brownievormen

Enig resultaat

Vierkante brownie bakvorm kopen? Kies voor Sola

In deze veelzijdige vierkante bakvorm van Sola bak je jouw favoriete brownie- of hartige taart recept. De sierlijke rand geeft meteen een feestelijk uiterlijk aan je baksel. Deze brownie bakvorm is gemaakt van staal en heeft een natuurlijke antiaanbak laag van Carnaubawax. Deze vorm wordt in Italië geproduceerd in samenwerking met Guardini.

Bestel bij Sola al je bakbenodigdheden

Waan je jezelf een echte meester bakker? Naast onze brownievorm vind je in ons assortiment ook al je andere bakbenodigdheden, zoals een bakplaat, quichevorm, tulbandvorm en springvorm. Met de bakbenodigdheden van Sola bereid je gegarandeerd heerlijke baksels waarvan je familie en vrienden zullen smullen. Verras je gasten met heerlijke muffins bij de koffie met onze muffinvorm of bak voor je verjaardag een lekkere cake in onze cakevorm.

Koop je brownievorm in de webshop van Sola

In de webshop van Sola koop je in een paar simpele stappen je brownie bakvorm. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment aan andere bakbenodigdheden, zodat je gemakkelijk alles in huis haalt om de sterren van de hemel te bakken. Bestel vandaag nog jouw nieuwe brownievorm. Binnen de kortste keren is je vierkante bakvorm thuisbezorgd en sta jij heerlijke huisgemaakte brownies uit te delen aan je familie, vrienden en buren. Wedden dat je daarmee veel browniepunten verdient?