Muffinvormen

Enig resultaat

Muffinvorm Kopen? Ga voor onze topsegment muffinvorm

Bij Sola hebben we daarom een muffinbakvorm van de hoogste kwaliteit en met ruimte voor wel 12 stuks. Bak heerlijke zoete ontbijtmuffins op zondagochtend of hartige muffins die je gemakkelijk meeneemt als lunch. Muffins zijn op zoveel manieren te bereiden dat een mooie muffin bakplaat onmisbaar is in de keuken. Bovendien is een muffin bakplaat ook voor vele andere hapjes en lekkernijen te gebruiken. Lees alles over onze muffinvorm met anti-aanbaklaag en haal hem snel in huis om je volgende batch muffins te bakken.

Wat is een muffin bakvorm of muffin bakplaat?

Een muffin bakvorm of muffin bakplaat is een speciale bakplaat waarin vormen zitten waar muffins perfect in passen. Deze vormpjes maken het daarom gemakkelijk om muffins te bakken, omdat de vormen het deeg op z’n plek houdt. Bij het gebruik van papieren vormpjes op een traditionele platte bakplaat is mogelijk dat het beslag uitloopt doordat het vloeibaar wordt door de hitte. Hierdoor zal je muffin een andere vorm hebben. Met een muffin bakplaat heb je altijd een perfecte muffin-vorm en hoef je niet bang te zijn dat de muffin uitzakt. Je hoeft ook geen papieren vormpjes meer te kopen, wat scheelt in de kosten. Omdat de Sola muffinvorm een anti-aanbaklaag heeft, zal je muffin ook niet blijven plakken aan de bodem. Bij papieren vormpjes kan dit wel gebeuren als de vormpjes niet genoeg zijn ingevet.

Onze muffinbakplaat van natuurlijke kwaliteit

Bij Sola koop je mooie bakbenodigdheden van de beste kwaliteit. Met onze muffinbakplaat bak je 12 heerlijke muffins die je gemakkelijk uit de vorm haalt dankzij de anti-aanbaklaag. De muffinbakvorm is onderdeel van het B-nat assortiment van Guardini. Dit betekent dat de muffinbakplaat gemaakt is van plaatstaal met een natuurlijke en milieuvriendelijke anti-aanbaklaag gemaakt van Carnaubawax.

Koop jouw muffinbakvorm bij Sola

Ben je klaar om de muffinbakvorm voor 12-stuks te kopen? Je bestelt het eenvoudig in onze webshop. Nadat je de bestelling hebt geplaatst wordt het al snel thuisbezorgd. Voor je het weet ruikt de keuken weer naar heerlijke versgebakken muffins. Neem ook een kijkje in onze overige bakbenodigdheden van de serie.