• Op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Gratis verzending vanaf €40 in Nederland en België
  • Sinds 1922

Eenpansmaaltijd met Gnocchi

Een makkelijke en lekkere ‘comfort’ maaltijd voor doordeweeks met maar een paar ingrediënten en weinig afwas.

Als je de moeite wil nemen om het gerecht even onder de grill te doen, zet je nu eerst de oven aan op 225gr C
Verhit de olie op middelmatige warmtebron en fruit de ui in zo’n 2 minuten glazig. Voeg dan het gehakt of stukjes worst toe en bak deze tot ze bijna gaar zijn. Doe er dan de knoflook bij.
Nu kunnen de gnocchi erbij en schep de tomaatjes uit blik erbij met een klein beetje van het sap. Breng op smaak, roer door en voeg de spinazie toe; nog een keer roeren.
Doe de mozzarella erover heen.
Als je dit even laat doorgaren in de oven kan de pan, als deze geschikt is voor de oven, erin. Anders doe je de deksel op de pan en laat zachtjes sudderen tot de kaas is gesmolten.

Serveer zo of met een groene salade erbij.

Producten in foto

Hoofdgerecht
Bereidingstijd: 25-30 minuten
Voor 3-4 personen

Benodigdheden:
Snijplank
Hapjespan/pan die in de oven kan

Ingrediënten:

  • 1 pak gnocchi
  • blik kersentomaatjes
  • kleine gehaktballetjes of chipolataworstjes in stukjes gesneden
  • ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • mozzarella (voor de foto heb ik kleine bolletjes gekozen)
  • bos wilde spinazie, goed gewassen of een halve zak spinazie
  • Italiaanse kruiden, zout en peper naar smaak
  • Olijfolie