• Op werkdagen vĆ³Ć³r 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Gratis verzending vanaf ā‚¬40 in Nederland en BelgiĆ«
  • Sinds 1922

Gemarineerd wild zwijn

Een makkelijk en smakelijk gerecht om met de feestdagen te serveren. Voorbereiding lijkt een lange tijd maar de marinade doet het werk.

Leg het bout in een ondiepe schaal en giet hier de martini overheen. Doe er de jeneverbessen en laurierblaadjes bij, dek af en laat minimaal een halve dag trekken.

Verhit de olie en boter langzaam in de pan. Haal het vlees uit de marinade en dep het droog, bestrooi met zout en peper.

Schroei het vlees snel dicht, zet de hittebron lager en lepel er wat van de marinade bij. Laat het zachtjes sudderen tot het gaar is.

Serveer met je favoriete bijgerechten.

Producten in foto

Hoofdgerecht
Voorbereidingstijd: 1/2 dag
Stooftijd: 25 minuten
voor 4 personen

Benodigdheden:
Tri-ply koekenpan 24 cm

Ingrediƫnten:

  • 1 kilo wild zwijnbout
  • 5 jeneverbessen
  • 3 laurierblaadjes
  • 250 ml rode martini
  • 2 eetlepels boter
  • 2 eetlepels olijfolie
  • zout en peper naar smaak