Herfststampotje
Een kleurrijke en verrassend lekkere variatie op de boerenkool en andijviestamppot.
Lekker als vegetarisch gerecht met fetakaas/geitenkaas of gewoon, met een sappige rookworst.
Kook de aardappels in water en een snuf zout tot ze bijna gaar zijn. Giet ze af en laat met de deksel op droog stomen/garen.
Indien nodig, was en droog ondertussen de spinazie en scheur of snijd eventueel in kleinere stukken. Snijd de ui en hak de walnoten grof.
Als de aardappels gaar zijn doe je er een klontje boter of scheut olijfolie erbij en stamp ze grof met de stamper. Schep de spinazie, rode ui en walnoten erdoor en serveer met kaas of rookworst.
Tip: mocht je de smaak van verse rode ui te sterk vinden kun je de plakjes even in heet water leggen dan gaat de scherpte eraf.
Producten in foto
-
Product in de uitverkoopOpscheplepel met gaatjes grijsOorspronkelijke prijs was: € 8,00.€ 4,00Huidige prijs is: € 4,00.