• Op werkdagen vóór 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Gratis verzending vanaf €40 in Nederland en België
  • Sinds 1922

Homemade barbecuesaus

Ook vegan te maken.

Een extra smaakmaker voor je (groenten)burger.

Pers de knoflook in de pan.
Voeg nu alle andere ingrediënten ook aan de pan toe en zet de pan op midden hoog vuur.
Kook de saus 15 minuten door.

Laat de saus afkoelen en bewaar zo’n 2 weken in de koeling.

Producten in foto

Borrel/hoofdgerecht
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
4 tot 6 personen
Benodigdheden: 20 cm kookpan

Ingrediënten:

  • 2 teentje knoflook
  • 400 ml Ketchup (het liefst home made)
  • 50 gr bruine bastersuiker
  • 2 el ahornsiroop (maplesyrup)
  • 25 ml appelciderazijn
  • 2 el Worcestershiresaus (voor vegan te vervangen door zouten sojasaus)
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl zwarte peper
  • 1tl moster (vegan tl moster)
  • 1 mespuntje cayennepeper poeder