Pesto 3 ways
Voor bij de borrel of voorgerecht met (rustiek) brood, of verrijking van je pasta. Wat je overhebt kun je makkelijk invriezen in de ijsblokjeshouder.
Pesto maken is heel simpel en voor alle drie is de methode gelijk.
Bak de pijnboompitten even kort aan. Dit doe je in een droge pan en je blijft de pan bewegen zodat de pitten niet verbranden. Laat even afkoelen.
Mocht je intolerant zijn voor pijnboompitten kun je hiervoor ook walnoten gebruiken
Doe alle ingrediënten, behalve de olijfolie, in een keukenmachine of blender. Begin met 3 eetlepel olijfolie toe te voegen en zet de machine aan. Blijf beetje bij beetje olijfolie toevoegen tot je de gewenste dikte hebt. Zorg er voor dat je het niet te glad maakt.
Je bent meteen klaar om te serveren of te verwerken in een ander gerecht.
Producten in foto
-
Koffielepel Amsterdam€ 6,75
-
Fruitmesje Amsterdam€ 7,35