• Op werkdagen vĆ³Ć³r 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Gratis verzending vanaf ā‚¬40 in Nederland en BelgiĆ«
  • Sinds 1922

Pindasaus

Niet zo ingewikkeld, deze saus, en simpel te maken.

Kook eerst het water, dit gaat het snelst in een waterkoker. Zet daarna de pan op de warmtebron en doe alle ingrediƫnten in de pan.

Roeren tot je 1 geheel krijgt en alle pindakaas is opgelost en de saus op temperatuur is.

De satƩsaus kun je naar eigen smaak milder of pittiger maken door minder of meer sambal toe te voegen.

Mocht je nog over hebben, is dit enkele dagen houdbaar in de koelkast.

Producten in foto

Borrel/hoofdgerecht
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 5-10 minuten
4 tot 6 personen
Benodigdheden: steelpan

Ingrediƫnten:

  • 300 milliliter water
  • 350 gram pindakaas met noten
  • 30 milliliter sambal oelek
  • 25 milliliter gember siroop
  • 30 milliliter ketjap manis