Thais rundergerecht
Een makkelijk, mild pittig roerbak gerecht voor doordeweeks of als je weinig tijd hebt.
Eventueel hierbij kort meebakken sugarsnaps, peultjes, kleine roosjes broccoli of groene asperges
Doe het vlees en meng met maïzena, zet opzij. Meng de ingrediënten voor de saus en zet dit ook opzij.
Verhit een wok of hapjespan en doe de olie erin. Als dit heet is voeg je de peper en gember toe en bak enkele minuten, doe dan de knoflook en het vlees erbij. Schep alles om en schroei het vlees dicht. Voeg er eventueel groenten bij, doe de saus erbij. Weer alles omscheppen en laat kort inkoken. Naar eigen keuze bak je het vlees gaar of laat je de binnenkant nog iets roze.
Proef of er voor je smaak nog wat zout bij kan.
Serveer met rijst of noedels, garneer met bosui en eventueel sesamzaad.
Producten in foto
-
4 delige pannenset Noma€ 212,00
-
Wokpan met deksel 30 cm Fair Cooking€ 60,00