Springvorm 22 cm

Enig resultaat

Springvorm 22 cm kopen? Bekijk onze variant

Onze springvorm 22 cm is onderdeel van onze ‘bake natural’ collectie en heeft daarom een 100% natuurlijke antiaanbaklaag. Zo is het maken van die lekkere quiche in de springvorm van Sola niet alleen een goede maar ook duurzame keuze! Dus wil je deze fijne springvorm van 22 cm kopen inclusief handige antiaanbaklaag? Kies dan voor de variant van Sola.

Alles wat je moet weten over onze springvorm 22 cm

Hieronder vind je een duidelijk overzicht van de specificaties van de fijne 22 cm springvorm van Sola, zodat je een weloverwogen keuze maakt bij de aankoop van je nieuwe vorm! Onze springvorm 22 cm heeft een mooie groene buitenkant en een beige binnenzijde gemaakt van hoogwaardig staal. Door onze natuurlijke antiaanbaklaag krijg je die fantastische quiche net zo makkelijk in als uit de springvorm. Koop nu je eigen exemplaar en steel binnenkort de bakshow met een overheerlijke appelcake gewoon uit onze springvorm!

Garantie1 jaar op staal- en fabrieksfoutenVaatwasserbestendigNeeKleurGroen/ BeigeMateriaalECCS Steel/Carnauba waxGeschikt voor ovenJa tot 180 CDiameter22 cm