Springvormen

Springvorm kopen? Ga voor kwaliteit

We hebben twee springvorm maten; een kleine springvorm van 22 cm en iets grotere variant van 24 cm. Al onze springvormen zijn net als al onze bakproducten gemaakt in samenwerking met het Italiaanse bedrijf Guardini, wat al 70 jaar ervaring heeft met het maken van bakproducten van uitstekende kwaliteit. Iedere springvorm is gemaakt van hoogwaardig staal en onderdeel van de ‘bake natural’ collectie. De producten uit deze collectie zijn uniek doordat ze allemaal een natuurlijke antiaanbaklaag hebben gemaakt van Carnaubawax. Dus wil je deze veelzijdige cakevorm kopen met handige antiaanbaklaag? Kies dan voor Sola en je maakt met gemak een heerlijk gezonde appeltaart, maar ook je favoriete kwarktaart in onze springvorm.

Maak een cake met onze springvorm

Een overheerlijke cake komt met gemak uit zijn vorm doordat al onze springvormen voorzien zijn van een natuurlijke antiaanbaklaag gemaakt van Carnaubawax. Deze wax wordt verkregen uit de bladeren van de palm Copernicia prunifera en vormt een natuurlijke laag op de bodem van je springvorm waardoor je cake niet blijft plakken. De keuze voor een springvorm van Sola is dus niet alleen goed voor je bakkunsten maar ook voor het milieu! Niet alleen onze springvormen in verschillende maten verkrijgbaar maar al onze bakproducten zijn voorzien van zo’n natuurlijke laag. Bekijk dus snel ons gehele aanbod bakbenodigdheden en koop alles wat jij nodig hebt.

Probeer onze kleine en grote springvorm

Het maakt niet uit of je voor een lekkere hazelnoottaart gaat of voor een klassieke cake, met de springvorm van Sola, verkrijgbaar in twee maten, zit je altijd goed. Onze kleine springvorm heeft een diameter van 22 cm en is daardoor geschikt voor lekkere creaties voor een kleine groep gasten. Ben je met meer mensen? Kies dan juist voor onze iets grotere variant en zorg ervoor dat je nooit te weinig hebt. Maak je diner helemaal af en koop jouw eigen kleine of grote springvorm en begin met bakken! Neem voor het kopen van jouw springvorm een kijkje in ons assortiment.

Een fijne springvorm kopen? Ga voor Sola

Een springvorm mag niet ontbreken in jouw keuken dus wil jij jouw exemplaar kopen? Kies dan voor een springvorm van Sola en begin met het bakken van je eigen lekkere creaties. Maak je gerecht helemaal af door het te serveren op een van onze leuke borden. Je koopt al onze producten gemakkelijk en snel via onze webshop. Dus bekijk onze springvormen in twee maten en andere bakbenodigdheden. Wie weet doe jij mee aan het volgende seizoen van heel Holland bakt of maak je voor verjaardagen en andere speciale gelegenheden de lekkerste taart of cake in onze springvormen.