Inductie pannen

Resultaat 1–12 van de 80 resultaten wordt getoond

Inductie pannen kopen? Bekijk ons assortiment

Hier zijn we ons bij Sola goed van bewust. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat bijna al onze pannen geschikt zijn voor alle warmtebronnen. Dit houdt in dat je met de meeste van onze pannen net zo gemakkelijk kookt op inductie als op gas (tenzij anders aangegeven). Weet je dus nog niet wat de toekomst gaat brengen? Maak je dan geen zorgen, want de meeste van onze inductiepannen zijn ook geschikt voor gas, halogeen en elektrisch koken. Zo ben je op alles voorbereid. Inductiepannen kopen doe je daarom natuurlijk bij Sola!

Welke pan je ook naar op zoek bent, voor ieder fornuis en elk gerecht hebben wij de beste en meest geschikte pan. Bij Sola hebben we al bijna honderd jaar ervaring, waardoor we producten hebben ontwikkeld met hoogstaande kwaliteit en een enorme diversiteit als het gaat om stijlen. Bekijk snel ons gehele assortiment en koop de beste inductiepannen die ook geschikt zijn voor andere warmtebronnen.

Wat is inductie koken?

Bij het koken op inductie bestaat je fornuis uit een inductieplaat. Deze plaat werkt op stroom in plaats van gas. Om ervoor te zorgen dat je pan warm wordt op een inductieplaat is het van belang dat je een pan hebt met een magnetiseerbare en geleidende bodem. Daarnaast is het ook van belang dat je een pan hebt met een stevige en dikke bodem zodat je pannen niet kromtrekken door het koken op inductie. Het koken op inductie heeft verschillende voordelen; het is gemakkelijk, hygiënisch, goed voor het milieu en bovendien veilig. Koop een van onze fijne inductiepannen en draag jouw steentje bij.

De beste pannen voor inductie kopen bij Sola

Ben je helemaal om of heb je al inductie in huis en wil jij inductiepannen kopen? Ga dan voor de beste inductiepannen, eenvoudig en snel bij Sola. Bestel je producten via onze webwinkel en begin met koken op inductie. Wil je je inductiepannen aanvullen met een losse pan? Bekijk dan ons gehele assortiment goede pannen en scoor jouw losse pan . Haal de duurzame chef-kok in jezelf naar boven met onze goede pannen voor inductie en start met het koken van overheerlijke gerechten.