Pfas vrije pannen

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Pfas vrije pannen

Wat is PFAS en waarom zou je een koekenpan zonder PFAS kopen?

PFAS staat voor Poly- en Perfluoralkylstoffen, dit zijn chemische stoffen die worden gebruikt in veel producten, waaronder de traditionele anti-aanbakpannen, om deze water- en vuilafstotend te maken. Deze chemicaliën kunnen in pannen vrijkomen bij beschadiging van de beschermcoating en zich vervolgens ophopen in ons lichaam, wat een gezondheidsrisico vormt. Met een PFAS-vrije koekenpan vermijd je deze potentieel schadelijke stoffen dus. Door te kiezen voor een koekenpan zonder PFAS draag je verder ook bij aan het verminderen van chemische vervuiling. Maak dus een bewuste keuze voor jouw welzijn en kies voor een PFAS-vrije koekenpan.

Wat zijn de voordelen van PFAS-vrije pannen?

Een PFAS-vrije pan biedt tal van voordelen die zowel jou als het milieu ten goede komen. Ten eerste zorgt het vermijden van PFAS-chemicaliën er dus voor dat je gezondere maaltijden kunt bereiden zonder blootstelling aan schadelijke stoffen. Daarnaast hebben pannen zonder PFAS vaak een duurzamer en robuuster ontwerp, waardoor ze bestand zijn tegen hoge temperaturen en lang meegaan. Bovendien is een PFAS-vrije pan ook gemakkelijk schoon te maken.  Deze pannen bieden uitstekende anti-aanbakeigenschappen, waardoor je minder olie of vet nodig hebt bij het koken wat natuurlijk gezonder is, maar er ook voor zorgt dat de natuurlijke smaak van je eten beter wordt behouden.

Een PFAS-vrije hapjespan of wokpan kopen bij Sola

Als je op zoek bent naar een uitgebreid aanbod aan PFAS-vrije pannen ben je bij Sola aan het juiste adres. Binnen onze Ceramica collectie hebben wij een uitgebreide collectie aan PFAS-vrije wokpannen, koekenpannen en PFAS-vrije hapjespannen. Onze pannen zonder PFAS zijn geschikt voor elke warmtebron en zijn beschikbaar in een strak en uniek design. Overweeg je dus om een PFAS-vrije wokpan of PFAS-vrije hapjespan te kopen? Bestel deze dan online bij Sola of kom langs in onze winkel.