Koffielepel

Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond

Koffielepels kopen? Ga voor de stijl van Sola

Nordica, Aura, Tulip en Siena zijn enkele merken die je aantreft in onze winkel en webshop. Hoe je het ook went of keert, koffielepels zijn onmisbaar bij het roeren of verdelen van suiker en/of melk in een kopje koffie. Om die reden moet je ze altijd al in huis hebben en daarom neem je een kijkje in onze webshop. Bij ons slaag je altijd. Kom je er niet uit? We staan altijd klaar om je te helpen.

De mooiste koffielepeltjes bij jou in huis

Op naar een koffielepeltje voor thuis? Sola heeft een geweldig aanbod koffielepels. Ze zijn er in verschillende formaten en prijsklassen. Welke Sola koffielepels je ook kiest, ze zijn altijd van de allerbeste kwaliteit. Ieder koffielepeltje gaat jarenlang mee en gebruik je bijvoorbeeld probleemloos bij ons koffie- en theeservies. Wij hebben namelijk allerlei porseleinen kopjes waar jij je koffie uit drinkt. Dit maakt het leuk om familie en vrienden uit te nodigen voor een kopje koffie of high tea.

Waarom een zilveren koffielepel?

Een Sola koffielepel is er in allerlei uitvoeringen. Zo koop je bij ons bijvoorbeeld ook een zilveren koffielepel. Het is het meest gebruikte lepeltje in horecazaken. Natuurlijk wil jij ook thuis een zilveren koffielepel, want wat is een kopje koffie zonder koffielepeltje? Sola heeft er meer dan genoeg in de aanbieding en je stopt de lepeltjes probleemloos in de vaatwasser. Bovendien ontvang je ook nog eens 10 jaar fabrieksgarantie. Wat wil je nog meer? Ben je ook benieuwd naar verzilverd bestek? Bekijk dan onze collectie verzilverd bestek. Onmisbaar bij een groots diner, bijvoorbeeld met Kerstmis.

Hierom kies je voor koffielepels kopen bij Sola

Er zijn twee verschillende manieren om Sola koffielepels te kopen: je bestelt op de site of je komt langs in onze winkel in Zeist. Bestel je online op werkdagen voor 12:00 uur? Dan gaan je nieuwe koffielepels dezelfde nog op de post. Goed om te weten: Sola verzendt gratis bij een aankoopbedrag vanaf 40 euro. Kom je toch liever langs in de winkel? Schroom vooral niet, maar stap gerust even onze winkel binnen. We ondersteunen je graag in je zoektocht naar geschikte koffielepels. Dat doen we al vanaf het jaar 1922 en daarom helpen we ook jou het passende bestek en servies te vinden. Kom langs, want de koffie staat voor je klaar!