opscheplepel

Toont alle 4 resultaten

Opscheplepels kopen? Bekijk onze varianten

Sola heeft een geweldig aanbod lepels in allerlei soorten en uitvoeringen. Opscheplepels zijn er zowel in het groot als in het klein. Voor ieder huishouden hebben we een passende opscheplepel in huis, waarvan je tijdens ieder diner profijt hebt. Koop daarom een Sola opscheplepel in onze webshop of kom langs in onze winkel in Zeist, want alles voor koken en tafelen schaf je aan bij Sola. Of het nu gaat om het opscheppen van aardappels, groenten of friet, wij hebben het allemaal. Een goede reden om kennis te maken met ons veelzijdige assortiment opscheplepels.

Handig uitserveren met deze opscheplepels

Een opscheplepel is superhandig als je efficiënt eten wilt verdelen op de borden. Het opscheppen van aardappels, groenten, vis en vlees gaat je met een Sola opscheplepel gemakkelijk af. Op die manier schep je perfecte porties op voor iedereen die vanavond bij je dineert. Uiteraard koop je naast grote opscheplepels ook kleine opscheplepels bij Sola. Handig voor in een salade of bij het serveren van een lekker sausje. Er is keuze genoeg, dus neem zeker een kijkje in ons brede aanbod. Op die manier lukt het perfect om jouw keukengerei aan te vullen.

Zilveren opscheplepel voor het diner

Is jouw bestek volledig van zilver? Dan hoort daar natuurlijk ook een zilveren opscheplepel bij. De Sola opscheplepel in het zilver is er in het groot en klein. Hij is stijlvol en doet zeker niet onder voor een ander soort opscheplepel. Bovendien krijg je er 10 jaar fabrieksgarantie op. De komende jaren ben je dus verzekerd van een of meerdere glimmende zilveren opscheplepels.

Waarom een opscheplepel kopen bij Sola?

Vind je het fijn om in de keuken te staan en bedien jij je familie, vrienden en andere gasten graag op professionele wijze? Dan is een opscheplepel kopen bij Sola een uitstekende keuze. Wij verkopen al sinds 1922 bestek en weten dus waar goede opscheplepels aan moeten voldoen. Plaats je op werkdagen voor 12:00 uur een bestelling in de webshop? Dan gaat een opscheplepel dezelfde dag nog mee met de post. In Nederland en België verzenden we gratis vanaf 40 euro. Uiteraard kan je ook altijd langskomen in Zeist voor het kopen van een zilveren opscheplepel. Je bent van harte welkom!