Cakevormen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Cakevorm kopen? Bekijk ons assortiment

Denk bijvoorbeeld een lekkere bananenbrood uit de oven of maak een fantastische parfait. Het maakt dus niet uit welk gerecht je gaat maken, met onze cakevorm van 25 cm kan het bijna niet mislukken. Onze cakevormen worden gemaakt in samenwerking met Guardini, een Italiaans familiebedrijf met meer dan 70 jaar aan ervaring. Al onze bakspullen, inclusief onze cakevorm, maken onderdeel uit van de unieke ‘bake natural’ collectie. Dit is de eerste bakvorm op basis van een natuurlijke carnaubawax als antiaanbaklaag. Zo kies je dus niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaam. Bekijk ons assortiment en probeer nu onze cakevorm van 25 cm.

Kies voor ons fijne cakeblik met antiaanbaklaag

Niets is zo vervelend als een cake die er prachtig uit ziet in de oven, maar, zodra je hem uit het cakeblik wil halen, blijft kleven aan de bodem. Met onze cakevorm met natuurlijke antiaanbaklaag zorg je dat dit je niet meer overkomt. Onze antiaanbaklaag is gemaakt van het natuurlijk product carnaubawax dat wordt verkregen uit de bladeren van de palm Copernicia Prunifera. De gladheid van deze wax geeft het oppervlak een natuurlijke antiaanbaklaag, waardoor jouw cakes altijd mooi heel uit het cakeblik komen. Al onze bakspullen zijn voorzien van zo’n unieke laag, dus neem een kijkje in de gehele collectie en scoor jouw producten.

De beste cakevorm kopen? Bij Sola zit je goed

Wil je een cakevorm kopen waarbij kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan? Kies dan voor een cakeblik van Sola. Met onze 25 cm cakevorm maak je prachtige warme en koude baksel waarmee je je gasten zal verrassen. Serveer ze op onze mooie borden, verkrijgbaar in leuke kleuren of juist klassiek zwart of wit, met een taartvorkje en je steelt gegarandeerd de show bij je volgende etentje. Je bestelt ons cakeblik eenvoudig en snel online via onze webshop. Bekijk naast onze 25 cm cakevorm ook ons volledige assortiment en hopelijk maak jij binnenkort je eigen zoete of hartige creatie!