Quichevormen

Quichevorm kopen? Kies voor een Sola 28 cm quichevorm

Met de quiche bakvorm van Sola bereid je in een handomdraai de lekkerste zelfgemaakte quiches in je eigen keuken, zoals een quiche volgestopt met geroosterde groenten of eentje met 3 soorten kaas.

Wat is de inhoud van een quichevorm 28 cm?

Deze quichevorm is 28 cm breed, wordt in samenwerking met Guardini gemaakt in Italië en heeft een natuurlijke antiaanbak laag gemaakt van Carnaubawax. Door de vaste bodem is deze vorm niet alleen geschikt voor het maken van quiches maar ook voor het maken andere creaties zoals een heerlijke tarte tatin.

Koop ook je andere bakbenodigdheden bij Sola

Heb je naast een quichevorm ook nog andere bakbenodigdheden nodig voor in je keuken? Bekijk dan snel onze overige bakbenodigdheden en koop precies wat je zoekt. Bak je het liefst elk weekend heerlijke huisgemaakte brownies? Dan mag onze brownievorm niet ontbreken in jouw keuken. Met de brownievorm maak je gemakkelijk de lekkerste brownies, waarvan je familie en vrienden gegarandeerd zullen smullen. Of wil je jouw gasten verrassen met een speciale tulbandcake? Koop dan onze tulbandvorm en bak de mooiste cakes.

Koop bij Sola je nieuwe quichevorm online

Koop nu jouw nieuwe quichevorm online bij Sola. In de webshop van Sola bestel je gemakkelijk je quichevorm 28 cm en alle andere spullen die je nodig hebt om de sterren van de hemel te bakken. Nadat je de quiche bakvorm hebt besteld, wordt deze bij je thuisbezorgd en staat niets meer jou in de weg om een heerlijk voedzame quiche te bakken.