Archieven
Welke pannen zijn geschikt voor inductie koken?
Inductie koken wordt steeds populairder, niet alleen vanwege de snelle en energiezuinige manier van koken, maar ook vanwege de veiligheid. Bij inductie koken is het belangrijk om te weten welke pannen geschikt zijn voor inductie, niet alle pannen zijn namelijk…
Welke koekenpan heb je nodig in jouw keuken?
In een goed uitgeruste keuken is een goede koekenpan onmisbaar. Maar met zoveel verschillende opties, kan het moeilijk zijn om te bepalen welke koekenpan het beste bij jouw behoeften past. In dit artikel zullen we de verschillende eigenschappen van koekenpannen…
Alles over gietijzeren pan onderhouden
Gietijzeren pannen zijn een echte aanwinst in de keuken. Ze zijn stevig, duurzaam en als je een gietijzeren pan goed onderhoudt, heb je er jaren plezier van. Maar hoe maak je zo’n pan goed schoon? En hoe voorkom je roestvorming?…
Gevulde Kalkoen filet
Een combinatie van aromatische kruiden, hartige vulling en een perfect gebakken buitenkant. Deze gevulde kalkoen in braadpan belooft een gegarandeerd succes te worden.
Kabeljauw in Papillotte
Een gerecht wat er bijzonder uitziet op je bord met enkele simpele benodigdheden en ingrediënten en ideaal als je wil letten op minder vet.
Nacho’s
Warme, knapperige nacho’s, overgoten met smeltende kaas en toppings zoals pittige jalapeño’s, sappige tomaten, en ui. Makkelijk en toch áltijd lekker.
Speculaastaart met witte chocolade
Met zijn kruidige speculaas en zijdezachte witte chocolade vormt dit recept een onweerstaanbare traktatie voor liefhebbers van zoete lekkernijen.
Dessert in een glaasje Peer-karamel
Geniet van de perfecte combinatie van zoete peren, verrukkelijke karamel en romige verwennerij, verpakt in een elegant glas dat een feest voor de zintuigen belooft.
Buddha bowl
De Buddha bowl is helemaal in; de manier om alles wat je nodig hebt en lekker vindt in een kom bij elkaar te doen. Een kleurrijke, voedzame en veelzijdige kom.
Sushi
Een perfecte samensmelting van bereide rijst, verse vis, groenten en zeewier. Duik in de kunst van het sushi maken met dit eenvoudige recept vol smaak en kleur.
Snel pizzadeeg
De basis van menig Italiaans culinair meesterwerk begint met een eenvoudige, maar essentiële component: pizzadeeg. Smullen maar!
Romige Kip-champignonsoep
Een makkelijke soep die van begin tot eind in 30 minuten klaar is. Lekker met een rustiek stokbroodje of gewoon zo. Het perfecte gerecht voor de lunch of als voorgerecht.