Archieven
Viskoekjes
Deze knapperige en smaakvolle traktaties combineren verse visfilet met aromatische kruiden en specerijen, gevormd tot heerlijke koekjes die zowel licht als hartig zijn.
Cheesecake
De cheesecake, met zijn fluweelzachte textuur en krokante bodem, vormt het perfecte canvas voor een kleurrijke en smaakvolle toevoeging van vers fruit.
Pesto 3 ways
Drie variaties van de welbekende pesto. De traditionele basilicumpesto tot verrassende twists zoals pittige rucolapesto en romige zongedroogde tomatenpesto.
Komkommersoep
Een heerlijk verfrissend zomers soepje van komkommers die je warm eet. Op tafel in 10 minuten, met minimale ingrediënten.
Bruschetta
Een gerechtje waar je alle kanten mee op kan. Te eten bij een wijntje of biertje of als voorgerecht en het beleg kun je aanpassen naar eigen smaak en wens.
Eclair met chocolade- en bosvruchtenglazuur
Deze verfijnde Franse lekkernij is een verwennerij voor als je bezoek krijgt of, gewoon voor jezelf.
Hamburger
Deze tijdloze favoriet staat synoniem voor comfortfood en biedt een onweerstaanbare smaakbeleving die elke honger kan stillen en elke smaakvoorkeur kan bekoren.
Tzatziki
Een lekker fris bijgerecht. Lekker bij gyros of welk gegrild gerecht dan ook. Ook lang houdbaar in de koelkast, zodat je nog langer kan genieten!
Paella met zeevruchten
Een heerlijk zomers gerecht die je het echte vakantiegevoel geeft, gemaakt naar traditioneel recept. Het vereist een beetje (voor)bereiding maar zeker de moeite waard.
Gemarineerde lamskoteletten met geschaafde venkelsalade met citroen/kappertjes dressing
Een heerlijk lentegerecht waarbij het vlees heerlijk mals wordt door de marinade; hoe langer je de koteletjes laat marineren, des te beter is de smaak.
Fruitsalade met Vanille dressing
Bij een heerlijke brunch of lunch hoort een lekkere fruitsalade. Deze kun je serveren met een zoete dressing met vanille.
Baklava met pecannoten, sinaasappel en suikersiroop
Een variant op de traditionele baklava met de friszoete tonen van sinaasappel. Kruidig en toch fris!